Referenciák

Ügyfeleinkről

A Magellán Könyvelőiroda Kft-k, és Bt-k teljes körű könyvelésére specializálódott.

Kiemelt referenciák:

Molino Reklámügynökség Kft – Reklámügynökség molino.hu

"A Magellán könyvelő irodával 2008 decembere óta dolgozunk együtt . A közel egy évtizednyi munkakapcsolat a Megbízó és Szolgáltató viszony helyett , az évek folyamán , egy minden gazdasági és pénzügyi közös gondolkodásra kiterjedő, mondhatni baráti kapcsolattá alakult . Cégeinknek ( UC Union Cargo és Global Shipping Systems Kft. ), egy személyes ügyfél kapcsolatokon nyugvó , dedikált kollega és vagy kolleganő végzi a könyvelését igen magas szakmai színvonalon. A rendszeres személyes találkozások segítenek a pénzügyi , gazdasági határozatok, rendelkezések , rendeletek megértésében ezek betartásában . Az egy évtizednyi közös munka során cégeink együtt növekedtek, fejlődtek a Magellán könyvelő irodával és reményeink szerint ez a gyümölcsöző kapcsolat a jövőben is döntően határozza meg cégeink prosperitását, fejlődését."

Global Shipping Systems Kft.
Orbán Miklós - ügyvezető

Global Shipping Systems Kft – Szállítmányozás globalshipping.hu

"Mindenki azt gondolná a könyvelőről és a könyvelésről, hogy az egy szükséges rossz, amely arra való, hogy megfeleljünk az adott törvényi előírásoknak. Azonban mára egy könyvelőnek azon túl, hogy ismerje a szakmáját többre van szüksége. Mi ezt a többletet kaptuk meg a Magellán Könyvelőirodától. Mi ez a többlet? Szakmájukat szerető csapat, olyan aki nem csak gépiesen könyvel, hanem beleássa magát a cég ügyeibe, és odafigyel a részletekre. Naprakész és pontos ráadásul még  előre is gondolkodik."
Rado Central Kft
Elekfy Witold - ügyvezető

Rado Central Kft - Mikrobuszbérlés mikrobuszcenter.hu

"Könyvelőirodát körültekintően választ bármely vállalkozás és nem is gyakran cseréli azt le, amennyiben meg van elégedve a szolgáltatásaival. Mi már több éve ügyfelei vagyunk a szentendrei Magellán Könyvelőirodának, amely amellett, hogy tevékenységét pontosan és szakszerűen végzi, még ötletekkel és tanácsokkal is ellát bennünket, amely segítségével évről évre jelentős költséget tudunk megtakarítani és azt a vállalkozásunk fejlesztésére tudjuk fordítani. Mi maximálisan elégedettek vagyunk a Magellán Könyvelőirodával és az azt vezető Tóth Zoltánnal, így nyugodt szívvel ajánljuk bármely hazai vállalkozás számára."
Öreg Fűrész Kft.
Bencsik Gábor - tulajdonos

Öreg Fűrész Kft – Stihl márkakereskedő oregfuresz.hu

"Évek óta végez számunkra könyvelést az MGN könyvelőiroda. Munkájukkal kifejezetten elégedettek vagyunk, bármikor felmerült komplikált helyzet, Tóth Zoltán és csapata minden alkalommal tudott segíteni nekünk. Nem csak könyvelőként hanem szakma specifikus pénzügyi, számviteli kérdésekben is számíthatunk rájuk. Az időnkénti személyes egyeztetéseken túl, telefonon, online bármikor fordulhatunk hozzájuk, ők készségesen állnak rendelkezésünkre. Aki egy megbízható, fiatalos könyvelő csapatot keres annak nyugodt szívvel ajánljuk az MGN könyvelőirodát."
TAVAN Transport & Spedition Kft.
Dalmadi Zsolt - ügyvezető
Tavan Kft- Szállítmányozás tavan.hu

"Már csak azért is megbízunk a Magellán Könyvelőirodában, mert mióta őket választottuk azóta elkerülnek a NAV levelek és NAV ellenőrzések, valamit biztosan jól csinálnak ;) "
Dunakanyag Hulladékhasznosító Kft.
Nagy Róbert - ügyvezető

Dunakanyar Hulladékhasznosító Kft- Hulladékhasznosítás kontenerszentendre.hu

"Közel 10 éve bíztuk a könyvelési szolgáltatásainkat az MGN Audit Kft.-re ezen időszak alatt nem csak a precíz és pontos munkavégzést tapasztalhattunk meg részükről, hanem folyamatosan kreatív adótanácsokat is kapunk az MGN Audit Kft.-től. Így nekünk valóban csak az üzleti tevékenységre kell koncentrálnunk. Manapság egy könyvelőirodának nem csak az igen gyakran változó hatályos adójogszabályokat kell ismernie, hanem az adott cég tevékenységi körét, működését megismerve tudnia kell azt is, hogy hol és milyen költségeket spórolhat meg. Ebben is maximálisan meg voltunk elégedve az MGN Audit Kft.-vel, így bátran ajánljuk minden vállalkozás számára akár adótanácsadási akár könyvelési szolgáltatások tekintetében."
Flex Tools Kft.
Dombai Krisztián - ügyvezető

Flex Tools Kft-Flex márkakereskedő originalflex.hu

"Kevés olyan könyvelőről vagy könyvelőirodáról hallottam amely egyszerre precíz, pontos és még kreatív is. Egy könyvelő esetében a megbízhatóság és pontosság mára alap elvárás. Sokan ennyivel megelégednek, de mi ennél többet kaptunk és kapunk az MGN Audit Kft.-től és az azt vezető Tóth Zoltántól. Naprakész, ötletekkel teli és ráadásul még lelkes a csapat is, csak így tovább! Nem véletlen, hogy 2015-ben egy céggel kezdtük az együttműködést - mára 4 vállalkozásunkat gondozzák!"
Óramű Kft.
Daróczy Péter - ügyvezető

Óramű Kft-Óra szakkereskedés oramu.hu